Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

Disqe tediamantuar per prerje : Mermer, Granit, Gur, Kuarc, Beton, Asfalt

NEWS

PRODUKTE

Esklusiva per Shqiperin

MONTRESOR

Esklusiva per Shqiperin

campagnola &fedeli

DISK I DIAMANTUAR - DISK DIAMANTI

Disqet e diamantuar perdoren per prerje dhe punime te cdo lloj materiali si: mermer,granit,gur, kuarc, porcelan,beton, hekur, etj.

Diametrat e tyre varjojn nga 100 deri ne 3000 mm, normal ose silencioz.

Çdo material ka nevoj per disk speçifik.

Pregatisim dhe Ofrojm disqe sipas llojit te materialit qe klienti pret

Eshte mjeti-vegla e pershtatshme per prerjen me uje te çdo lloj materiali.

PER TIP MAKINERIE

Gama e gjer e disqeve ALBDIAMANT eshte ne te vertet e larmishme.

Disqe diamanti per makineri:

  • Per freza
  • Per tagliablocchi multidisk
  • Per tagliablocchi monodisk
  • Per intestatriçe
  • Per skopiatriçe
  • Per ndertim
SHPJEGIME
Ne saje te prerjes me disk te diamantuar, ne varesi te nderhyrjes qe do te realizohet, eshte e mundur per te vepruar ne mungese totale te vibracioneve dhe me emision te ulet te pluhurit, me nje garanci  shpejtesie dhe saktesie ne menyre te konsiderueshme me te larta se teknikat tradicionale .

LLOJET

Disqet jan mjetet me te perdura ne bot  per prerjen e materialeve si natyror ashtu dhe artificial.

Llojet:

  •  i diamantuar i elektrodepozuar
  •  i diamantuar me sektor(dhemb)
  •  i diamantuar me rreth te vazhdueshem

(BRONX / KOBALT)

APLIKIMET

Mermer, Granit, Gur, Porcelan, Kuarc, Hekur, Beton, Sovotime, Tulla, Tjegulla, Blloqe