Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

DISQE TE DIAMANTUAR PER  Intestatriçe

DISQE TE DIAMANTUAR PER INTESTATRICE

DISK PER INTESTATRIÇE

Disku i diamantuar per intestatriçe montohet   ne makineri prerese, zakonisht per prerje ne seri. Perdoret per prerje skuadrash te pjeses fillestare dhe te fundit te fleteve - pllakave te mermerit, granitit, gurit, kuarcit. Ndaj dhe quhen Disqe diamanti per intestatriçe. Disqet e Albdiamant mund te perdoren si per Intestatriçet teke ashtu dhe per Intestatriçe me shum disqe preres

MAKINERI QE PERDORIN DISK

Intestatriçe monodisk, Intestatriçe multidisk

MATERIALET QE PUNOHEN ME DISK

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc

PUNA QE DISKU

PRERJE