Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

MAKIN GRAFIATO MANUALE PER DYSHEME

MAKIN GRAFIATO MANUALE ME BOSHT

VEGLA ELEKTRIKE MANUALE PER GRAFIATO, SATINATO

MAKIN RUPES ROTOSAT 100 PER SATINIM

MAKIN RUPES ROTOSAT 100 PER GRAFIATO

MAKIN RUPES ROTOGRAF 100 PER GRAFIATO ANTISCIVOLO + BORDE

MAKIN MAKITA RIGATRICE

MAKIN MAKITA SATINATO

MAKIN MAKITA GRAFIATO

RRUL GRAFIATO PER FREZA  A PONTE

VEGLA  PAJISJE ELEKTRIKE MANUALE PER GRAFIATO DHE SATINATO

Ne finiturat e Mermerit dhe Granitit bejn pjes dhe Grafiato e Satinato. Ne krijimin e kture finiturave ju vijn ne ndihme veglat e pajisjet elektrike manuale per Grafiato dhe Satinato si : Grafiatricja per dysheme, Rupes Rotosat 100, Rupes Rotograf 100, Makita, Rruli per Grafiato qe montohet ne frez, etj

VEGLA  PAJISJE ELEKTRIKE MANUALE PER GRAFIATO DHE SATINATO GARANZIA:

Pajisjet elektrike per grafiato dhe Satinato kan 2 vjet garanzi nga prodhuesit

Nga kjo garanzi perjashtohen materialet e konsumit si ;

  • rrulat per grafiato ne widium (vidia)
  • rrulat per satinato te diamantuar
  • disqet per rigato (visa)
  •