Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

LAMA THIKA TE DIAMANTUARA PER PRERJE : MERMER GRANIT, GUR, KUARC

Lama per :

Monolama

Telaio

LAMA THIKA TE DIAMANTUARA PER MERMER, GRANIT, GUR, KUARC

Lama-thika diamanti-diamantuara per prerje dhe skuadrim per blloqe Mermer,Granit,Gur,Kuarc.Lama-Thika diamanti-te diamantuara per Monolama e Telaio. Perdoren ne Telaio (makina multithik-multi teh) ashtu si ne monolama(monothik-mono teh). Albdiamant  ka nje game te plote thikash te diamantuara te pershtatshme per shume lloje  telaio dhe materialesh si gur,mermer,granit dhe aglomerat. Naturalisht per ti dhene klientit thiken e duhur  nevojiten datat teknike te makines

APLIKIMET

Mermer, Granit, Gur, Kuarc

TIPOLLOGJI

Lama diamanti eshte nje Lam prej metali qe perdoret

per prerje me  trashesi te ndryshme dhe

gjatesi  te ndryshme , ne te cilen  jane salduar dhembet(sektor(dhemb)et) ne segmente te  veshura me diamant

LLoji i metalit:  Normal me karbon,  Inox

Tipi i sektoreve(dhemb) :  sektor(dhemb) specifik sipas nevojave te klientit ( lloj materiali qe do pritet dhe karakteristikat e tij, lloji  dhe marka e  makines ne te cilen  do te montohet lama e diamantuar)

INFORMAZIONET  PER PREVENTIV
  • Tipi i makines
  • Goditje per minute
  • Fuqia e motorrit
  • Materiali per te prere
  • Madhesia Grain e materialit
  • Shpejtesi
  • Gjatesia e Thikes
  • Lloji i kapjes (montimit)
Lama thika per Monolama
Gama e gjer e Lamave ALBDIAMANT eshte ne te vertet e larmishme. Tek ne mund te gjeni lama per materiale te forta dhe te buta, te gjatesive dhe trashesive te ndryshme.
Lama diamanti per makineri:
            Telaio (multilama)
            Monolama