Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

MJETE PAJISJE DIAMANTI PER MAKINERI ME KONTROLL NUMERIK CNC

Vrima

 

Punto frez per Shkrim

 

Punto frez per Gdhendje

 

Punto frez Inkrementuese

 

Punto frez Masello

 

Mola per Ngrenje

 

Mola Per Profile

 

Mola Router

MJETE VEGLA TE DIAMANTUARA (diamanti) PER MAKINERI ME KONTROLL NUMERIK CNC

Bejn te mundur punime delikate dhe te dimensioneve si te medhaja ashtu edhe te vogla ne gur, memer, granit porcelan dhe kuarc si harqe vrima skulptura, ghendje,dhe forma specifike.kategoria cn, cnc, kontroll numerik

PER TIP MAKINERIE

Per cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

APLIKIMET

Mermer, Granit, Gur, Porcelan, Kuarc.

KUALITET
ALBDIAMANT Mjetet e Diamantuara per makinat CNC.
Albdiamant game me te plote te mjeteve per makina CNC.
Te gjitha mjetet tona jane zhvilluar dhe testuar ne bashkepunim me prodhuesit kryesore te makinave CNC .
Prodhuesit e produkteve tona ne repartin kerkim dhe zhvillim bejn teste te vazhdueshme ne makina per te siguruar cilesine me te larte ne mjetet tona .
 
Duke perdorur mjetet tona do arrini nivele te larta te produktivitetit duke marre maksimumin e makines tuaj CNC