Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

MOLA FREZ PER NGRENJE DA RIBASSO

MOLA FREZ PER NGRENJE DA RIBASSO

MOLA FREZ CNC PER NGRENJE

DA RIBASSO

Mola per ngrenje-Mola ribasso perdoret ne makinat me kontroll numerik CN, ben hollime, ngrenje  dhe punime te tjera eksportuese te materialit nga siperfaqet. Perdoret zakonisht per punime top guzhine(mermerit,granitit per guzhine). Te diamantuar me elektrodepozim ashtu dhe me sektor(dhemb) te sinterizuar. Perdoret ne frezat cn dhe ne makinat qendra pune

MAKINERI QE PERDORIN MOLA

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

PUNA QE KRYEN KJO MOLA

Ngrenje, Eksportim

MATERIALI QE PUNOHET ME MOLA

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc