Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

MOLLA PER PROFILE

MOLA PER PROFILE

MOLA PROFIL

Mola profil-Mola da profilo montohet ne makinat me kontroll numerik CN, perdoren per te krijuar forma, levigim, lucidim te mermerrit, granitit, gurit, kuarcit, materialeve per lapidar dhe materiale artificale. Pra per anet e pllakave,shkalleve,tavolines se guzhines,lavaman,etj. Molat per levigim jan te elektrodepozuara per mermer dhe me sektor(dhemb) per granit,kuarc,gur dhe materiale artificiale. kto montohen per krijimin e profilit.Ndersa per lucidim ofrojm molat me resin te diamantuar-resinoidi diamantati. Forma te ndryshme si toro,mezzo toro etj

MAKINERI QE PERDORIN MOLA PROFIL

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

PUNA QE KRYEN MOLA

Profile

MATERIALI QE PUNOHET ME MOLA

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc