Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

PRODUKTE : tel, lama, disqe, kalibrim, lucidim, cnc, rezin mastic, bociardim, lengje mirmbajtje

PRODUKTE : tel, lama, disqe, kalibrim, lucidim, cnc, rezin mastic, bociardim, lengje mirmbajtje

Tel i diamantuar

 

Lama(thika) te diamantuara

 

Produkte per CNC

 

Levigim dhe Lucidim

 

Perpunim dhe Mirmbajtje

 

Mastic per Ngjitje, Stukim

 

Resin eposidike

ALBDIAMANT PRODUKTE

disqe,lama te diamantuara,tel i diamantuar pajisje per kalibrim, lucidim, cnc,produkte rezin, mastic,bociardim,sabiato,mirmbajtje

 

Albdiamant importon nga italia produkte si disqe dhe lama te diamantuara. Ne linjen e produkteve kemi shtuar gjithashtu  telin e diamantuar (filo diamantato), pajisje per kalibrim, lucidim, cnc , sidhe rezin, mastic, bociardim, sabiato,edhe mirmbajtje