Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

PUNTO FREZ PER SHKRIM

PUNTO FREZ PER SHKRIM

Punto frez ose freZa per shkrim eshte nje mjet me koke te diamantuar qe perdoret per shkrime ne mermer granit,gur,kuarc,materjale per lapidar,qivur  dhe materjale artificale.kategoria cn,cnc,kontroll numerik,mjete te diamantuara per kontroll numerik,mjete te diamantuara per cn, mjete te diamantuara per cnc,pjese kembimi te diamantuara per CNC,pjese kembimi CN,paisje te diamantuara per makineri mermeri,paisje te diamantuara per makineri graniti

MAKINERI QE PERDORIN FREZ

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

PUNA QE KRYEN KJO FREZ

Gdhendje te imta, Shkrime

MATERIALI QE PUNON KJO FREZ

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc