Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

PUNTO FREZ massello

PUNTO FREZ PER PUNIME TE MATERIALEVE PREJ NJE TRUPI - MASSELLO

PUNTO FREZ MASSELLO

Punto frez massello-Freza massello-fresa massello eshte nje mjet i domosdoshem ne realizimin e harqeve dhe formave gjysem te rrumbullakta ne produkte qe krijohen prej nje trupi.Ajo eshte gjysem sferike dhe perdoret per te kryer punime te brendshme  per lavaman, vaska,dhe punime te tjera ku shohin krijimin e vepres prej nje trupi te vetem.mermer, granit, gur dhe kuarc

MAKINERI QE PERDORIN FREZ

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

PUNA QE KRYEN  KJO FREZ

Gdhendje

MATERIALI QE PUNOHET ME FREZ

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc