Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

PUNTO FREZ PER GDHENDJE SKULPTURA

PUNTO FREZ CNC PER GDHENDJE

Punto frez cn per  gdhendje - Fresa per skulptura eshte nje mjet i diamantuar  qe perdoret per realizimin e imazheve dhe  figurave mbi granit ose mermer ne detajet me te vogla. Montohet ne makinat CN qe kan software specifik.

Kto punto te diamantuara te elektrodepozuara sigurojn shpejtesi dhe precision pune sidhe kan jetgjatsi

 

MAKINERI QE PERDORIN FREZ

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

PUNA QE KRYEN KJO FREZ

Gdhendje

MATERIALI QE PUNOHET ME FREZ

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc