Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

PUNTO FREZ DIAMANTI PER PRERJE

PUNTO FREZ DIAMANTI PER PRERJE

PUNTO FREZ CNC PER PRERJE

Punto frez-punto ose freza per prerje perdoret ne makinat CN me  kontroll numerik per prerje me harqe dhe kthesa per materialet artificale dhe natyrale, lapidar,etj.Mjet i diamantuar qe ju ndihmon ne realizimin e ideve

MAKINERI QE PERDORIN

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

PUNA QE KRYEN KJO FREZ

Prerje

MATERIALI QE PUNOHET ME FREZ

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc