Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

TEL I DIAMANTUAR PER GURORE

TEL I DIAMANTUAR PER GURORE

TEL I DIAMANTUAR (tel diamanti)PER GURORE

Filo-tel i diamantuar-diamanti për gurore-kava-karrer pret dhe skuadron blloqe,prerje guri, graniti e mermeri.Me uj dhe pa uj.Organizon shtresat e gurores duke nxjerrur blloqe te formave dhe madhesive te ndryshme.

MAKINERI QE PERDORIN TEL TE DIAMANTUAR

Makineri Multifilo

MATERIALI QE PUNOHET ME TEL TE DIAMANTUAR

Mermer, Granit, Gur,Kuarcite

PUNA QE KRYEN KY TELI DIAMANTUAR

Prerje

INFO TEL I DIAMANTUAR PER GURORE
Duke rritur shpejtesine e prerjes mund te permiresohet cilesia e prerjes se  mermerit e cila  redukton konsumin e energjise dhe te ujit , si dhe koston e punes. Per te rritur shpejtesine e telit preres, ALBDIAMANT kerkon kombinimin optimal te performances se diamantit dhe  lidhjes metalike per tja pershtatur ne menyre ideale materialit qe klienti pret.