Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

FILO TEL I DIAMANTUAR PER MERMER GRANIT, GUR, KUARC

Tel i diamantuar per Karrer

Tel i diamantuar per Multifilo

Tel i diamantuar Profilizues

Tel i diamantuar Stacionar

Tel i diamantuar per Ndertim

TEL I DIAMANTUAR - tel diamanti -Filo diamantato me uje dhe pa uje per prerje dhe krijime formash ne gur naturor dhe artificial

TEL I DIAMANTUAR tel diamanti.Filo diamantato me uje dhe pa uje per prerje dhe krijime formash.Karrer,multifilo, profilizues,ndertim,Mermer,granit,gur.Tel i diamantuar - tel diamanti  eshte nje nga produktet kryesore te albdiamant , nje kabell me diameter prej pak milimetrash ku montohen rruaza(perline) diamanti qe mund te perdoret ne çdo mjedis , nga mjedisi i larte malore edhe nenujore , dhe per aplikacionet me te larmishme . Tel i  diamantuar eshte thelbesor per nxjerrjen ne gurore , kuadrimin dhe formesimin e: mermer , gur, beton , granit, me makina mono ose multifilament .

PER TIP MAKINERIE

Makineri per gurore (makina mbi binar), Stacionar (statike), Multifilo, Sagomatriçe (profolizuese), Mobile (te levizshme mbi binar)

INFO TEL I DIAMANTUAR PER PRERJE PA UJE
Tel i diamantuar - tel diamanti  PER PUNIME PA UJE
ALBDIAMANT ka futur ne tregun Shqipetar telin e diamantuar qe perdoret pa uje. Ky lloj teli eshte frut i zgjedhjes se diamantit i kombinuar me nje  asemblim special.
Ky tel i diamantuar - tel diamanti  eshte i pershtatshem ne rastet kur uji eshte i paket dhe per kete arsye eshte nje kosto e konsiderueshme per guroret, ose ku ka probleme te ndotjes se ujit, vende me temperatura nen zero

KUALITET

Me kte produkt ne duam qe te sigurojme klientet tane :

  • Siperfaqe te pastra pas prerjes
  • Nuk ka vibracione
  • Nuk  ka zhurme
  • Saktesi, preçision
  • Shpejtesi ​​prerje

Te gjitha me nje ulje te konsiderueshme ne shpenzimet , kuptohet si: energji, uje dhe kohe. Stafi i ALBDIAMANT eshte gjithmone i gatshem per te ofruar keshilla teknike dhe ne dispozicion te plote te klienteve per te keshilluar dhe drejtuar ata ne zgjedhjen e Telit me te pershtatshem per nevojat e punes.

APLIKIMET
Mermer, Granit, Gur, Kuarc