Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

PUNTO FREZ PER HAPJE VRIMASH

PUNTO FREZ PER HAPJE VRIMASH

Per fazen e shpimit kemi nje game te gjere te puntove hapse vrimash si me sektor(dhemb) te sinterizuar per granit, gur te forte dhe materiale sintetike ashtu dhe  elektrolitik per lloje te ndryshme mermeri.

Te gjitha puntot per vrima jane prodhuar me sistemet me moderne dhe te perparuara te sinterizimit  dhe elektrodeposimit

MAKINERI QE PERDORIN FREZ

Cdo lloj makine CNC (kontroll numerik)

INFO FREZ
Punto  per hapje vrimash (punto vrimhapes-foretto) jan mjete te  diamantuar me diameter dhe gjatesi te ndryshme qe perdoren per shpime dhe karrotime te mermerit, granitit,gurit, kuarcit, dhe porcelanit.Jan me format standart ose te personalizueshme sipas kerkesave.

MATERIALET QE PUNOHEN ME FREZ

Mermer, Granit, Gur, Aglomerate Kuarc

PUNA QE KRYEN KJO FREZ

Shpime, Vrima