Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant

Albdiamant | Makineri, mjete dhe Pajisje diamanti te diamantuara

Albdiamant | Makineri, mjete dhe Pajisje diamanti te diamantuar

NEWS

PRODUKTE

PRODUKTE DHE IDE TE REJA

KUALITET DHE GARANZI

SHERBIM

                 360°

ALBDIAMANT

ALBDIAMANT esht nje kompani e re qe i drejtohet  nje tregu konkurrues dhe ne evolucion te vazhdueshem.

Ofron angazhimin e vazhdueshem dhe perpjekje te konsiderueshme qe synojn ne kerkimin

 e produkteve me me kualitet duke ja ofruar  klienteve me çmime  te arsyeshme.

ME CFAR MERET ALBDIAMANT

ALBDIAMANT ne bashkepunim me kompani prodhuese Italiane tregton ne Itali dhe Shqiperi :

Makineri cnc te reja dhe makineri cnc te perdorura per perpunimin e :

Mermer, Granit, Gur, Porcelan, Aglomerat Kuarci dhe aglomerate te tjera.

OFROJM

ALBDIAMANT Kualitet, sherbim te shpejte,cmime te arsyeshme.

Ne besojme se  nepermjet tyre , ne mund te ofrojme konsumatoreve tane persosmerine  qe i lejon atyre  te adresohen ne menyre optimale sfidave te tregut

FUQIA E ALBDIAMANT

Albdiamant ka nje Game te gjere produktesh per te permbushur te gjitha nevojat e industrise ,

nga nxjerrja e materialit nga guroret, prerja , lustrim, perpunime te ndryshme, mirmbajtje etj.

PRODUKTET E ALBDIAMANT
Permbledhja e produkteve tona eshte:
Disqe diamanti (disqe te diamantuar)
Tel diamanti (tela-filo te diamantuar)
Lama diamanti (thika te diamantuara)
Mjete dhe pajisje  ne diamant (te diamantuara) si me sinterizim ashtu dhe elektrodeposim
 per makineri me kontroll numerik cnc kalibrim, luçidim. Gjithashtu dhe mjete e pajisje manuale